Bij EHBO Hilversum kunt u terecht voor de Oranje Kruis opleidingen én vervolglessen voor het "Diploma Eerste Hulp" (DEH) en voor "Eerste Hulp aan Kinderen" (EHaK).

Diploma Eerste Hulp (DEH)

  • Opleidingscursus: in 8 avonden van 2,5 uur leiden we u op tot Eerste Hulpverlener, de laatste avond vindt het examen plaats. Iedereen kan voor deze cursus inschrijven.
  • Vervolgcursus: 5 avonden per jaar van 2 uur wordt u uitgenodigd om een vervolgles bij ons te volgen, na 2 jaar (10 avonden) ontvangt u uw nieuwe diploma. De vervolglessen zijn uitsluitend voor leden van EHBO Hilversum.

Eerste Hulp aan Kinderen (EHaK)

  • Opleidingscursus: in 4 avonden van 2,5 uur leiden we u op voor het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen. Iedereen kan voor deze cursus inschrijven.
  • Vervolgcursus: 1 avond per jaar van 2,5 uur wordt u uitgenodigd om een vervolgles bij ons te volgen, na 2 jaar (2 avonden) ontvangt u uw nieuwe certificaat. De vervolglessen zijn voor iedereen met een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis. Andere certificaten dan van Het Oranje Kruis worden niet door ons verlengd.

Een (groot) deel van de cursuskosten zijn bij veel ziektekostenverzekeraars te declareren, dit is polisafhankelijk. Voor meer informatie kunt u bij uw zogverzekeraar terecht.

Mocht één van onze cursussen zijn volgeboekt dan kunt u via de cursuskiezer van het Oranje Kruis kijken of er in de omgeving bij andere EHBO verenigingen cursussen worden gegeven.

EHBO04